• Snelle levering binnen heel Europa.
  • Zorgvuldig uitgekozen eerlijke & natuurlijke producten.
  • Advies op maat.
  • Bestellingen boven de €95,00 binnen NL gratis verzending.
  • Snelle levering binnen heel Europa.
  • Zorgvuldig uitgekozen eerlijke & natuurlijke producten.
  • Advies op maat.
  • Bestellingen boven de €95,00 binnen NL gratis verzending.

Gouden driehoek edelstenen set

€ 12,95
incl. btw, excl. levering
Levertijd: 2-5 dag(en)

Beschrijving

Prachtige set ook wel genoemd "de Goude driehoek" bestaat uit een Bergkristal, Amethist en een Rozenkwarts. Het is de perfecte combinatie edelstenen die zorgt voor harmonie en balans. De ruwe stenen zijn tussen de 3 en 5 cm groot.


De combinatie van deze stenen wekt een krachtige energie stroom op en je kunt deze dus ook goed gebruiken in ruimtes die deze harmonieuze energie kan gebruiken. Je krijgt de set in een mooie opberg zakje zodat je ze kan meenemen of opbergen.


Een aantal kenmerken van de stenen zijn:


Amethist


☽ Bevordert de innerlijke rust, spirituele groei en helpt bij het verlichten van stress en spanning. Maar staat ook bekend om zijn kalmerende en beschermende eigenschappen. Amethist wordt ook vaal ingezet bij trauma’s, verlies en rouw brengt de edelsteen verlichting en troost. Amethist is ook een steen die inzicht geeft in gedrag en keuzes die je maakt. Fysiek heeft amethyst een positieve werking op de hersenen en het zenuwstelsel. Amethist word ook veel gebruikt bij hoofdpijn, migraine en slaapproblemen.


Rozenkwarts


☽ Deze steen staat symbool voor liefde. Het opent het hartchakra en bevordert liefde, zelfacceptatie en compassie. Rozenkwarts kalmeert, helpt traumaverwerking, zuivert het hart op alle niveaus en zorgt voor innerlijke genezing. .De steen bevordert ook eigenliefde en zelfacceptatie. Rozenkwarts heeft een milde, zachte werking en werkt kalmerend bij verdriet en trauma’s en bevordert empathie en behulpzaamheid. Ook stimuleert de Rozenkwarts creativiteit. Fysiek heeft de steen een positieve werking op het hart, vruchtbaarheid, borst- en longkwalen en duizeligheid.


Bergkristal


☽ Een zuiverende steen die energie in balans brengt. Bevordert concentratie en verhoogt de spirituele helderheid. De steen bezit een sterke geneeskracht en beschermd de aura. Bergkristal reguleert energie, absorbeert energie, geeft energie en slaat energie op naar gelang wat er nodig is in een bepaalde situatie. Omdat bergkristal zo neutraal en zuiver is, kan de steen opgeladen worden voor elke werking en kan ook de werking van andere stenen versterken. Mentaal bevordert een bergkristal de concentratie. De steen werkt zuiverend, pijnstillend, koortsverlagend, stimuleert het immuunsysteem en brengt het lichaam in balans. De heilzame edelsteen is dan ook uitermate geschikt bij verkoudheden en griep.


Deze set kun je natuurlijk voor jezelf aanschaffen en is eigenlijk wel een musthave bij edesteen liefhebbers!! Maar ook is dit een perfect kado voor een dierbare ♡