• Snelle levering binnen heel Europa.
  • Zorgvuldig uitgekozen eerlijke & natuurlijke producten.
  • Advies op maat.
  • Bestellingen boven de €95,00 binnen NL gratis verzending.
  • Snelle levering binnen heel Europa.
  • Zorgvuldig uitgekozen eerlijke & natuurlijke producten.
  • Advies op maat.
  • Bestellingen boven de €95,00 binnen NL gratis verzending.
Tijdelijke aanduiding voor productafbeelding

De Groene Linde etherische olie Rozemarijn

€ 8,50
incl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 2-5 dag(en)

Beschrijving

De groene linde rozemarijn olie


Latijnse naam: Rosemarines Officinalis

Land van herkomst: Spanje

Winning: Stoomdestillatie


Rozemarijnolie is bij uitstek een stimulerende en versterkende olie. Als de Ik-kracht verloren lijkt te zijn waardoor je je zwak en lusteloos voelt, krijgt rozemarijn je er weer bovenop. Rozemarijnolie versterkt je wilskracht en de bereidheid iets te ondernemen als je merkt dat je in de tredmolen van gewoonten bent terechtgekomen. Zij geeft de helderheid en kracht om problemen aan te pakken en uit de weg te ruimen en functioneert ze als een soort ruggengraat.


Rozemarijnolie is toe te passen als paranormale beschermolie, voor het energetisch reinigen van huis en haard. Gebruik deze olie niet tijdens de avond door het opwekkende effect. De oeroude energie van Rozemarijn geeft helpt je om makkelijker terug te gaan naar herinneringen van vorige levens. Daarom is het een mooie olie om te gebruiken tijdens regressie sessies.


Rozemarijnolie is een groot onderdeel van een schone energie vanwege haar reinigende en energetisch beschermende kwaliteiten. Dit is een fijne spray om je praktijkruimte en leefomgeving te reinigen van negatieve energie.


Rozemarijnolie heeft een positieve invloed op de zenuwen waardoor je geestelijk en lichamelijk in balans kan blijven tijdens perioden van stress. Deze olie is goed voor sterke en soepele spieren. Rozemarijn is een fijne olie om te gebruiken als je last hebt van vermoeide benen en/of voeten.


Inhoud 10 ML