• Snelle levering binnen heel Europa.
  • Zorgvuldig uitgekozen eerlijke & natuurlijke producten.
  • Advies op maat.
  • Bestellingen boven de €95,00 binnen NL gratis verzending.
  • Snelle levering binnen heel Europa.
  • Zorgvuldig uitgekozen eerlijke & natuurlijke producten.
  • Advies op maat.
  • Bestellingen boven de €95,00 binnen NL gratis verzending.
Tijdelijke aanduiding voor productafbeelding

De Groene Linde etherische olie Kamille

€ 14,00
incl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 2-5 dag(en)

Beschrijving

De groene linde kamille 10% olie


Latijnse naam: Anthemis Nobilis
Land van herkomst: Frankrijk
Winning: Stoomdestillatie


De werking van Roomse Kamille is milder dan van de "Blauwe Kamille" daarom is Roomse Kamille een goede keus als je de olie wilt gebruiken voor kinderen. Gebruik lage doseringen. De Roomse Kamille is een dure olie, daarom is deze verdund tot een 10% oplossing in Jojoba olie. Je kunt deze olie gewoon gebruiken in een diffuser of brander.Roomse Kamille olie heeft een rustgevende en kalmerende werking waarin je je behaaglijk en geborgen voelt. De olie ontspant het keelchakra en is een fijne olie om in te zetten tijdens momenten waarin gesprekken worden gevoerd. De Kamille helpt je om je uit te spreken en dit zonder emotionele lading en verwijten.


Kamille helpt je om je spirituele zijn en waarheid tot uitdrukking te brengen. Ze helpt je om je gevoelens woorden te geven, maar ook om de inspiratie die je diep van binnen voelt tot uiting te brengen doormiddel van kunstzinnige vormen. Kamille heeft affiniteit met het keel chakra en het derde oog en zal je helpen als je je mediamieke gaven wilt versterken of wilt ontdekken. Kamille helpt je in contact te komen met je gidsen en de engelen.


Kamille werkt opbeurend als je je somber en teneergeslagen voelt, ze is als een zonnetje in huis. Kamille draag bij aan de normale weerstand tegen stress en als je je snel geïrriteerd voelt is Kamille een natuurlijke rustgever. Naast de olie kan je kamille thee drinken om dit effect extra te ondersteunen.


Kamille ondersteunt je om lekker te slapen en om de dag van je af te zetten, hierdoor ondersteunt kamille de nachtrust.
Kamille heeft een verzachtende invloed op het hoofd en bij ongemakken voorafgaand, rondom en tijdens de menstruatie.


Inhoud 10 ML