• Snelle levering binnen heel Europa.
  • Zorgvuldig uitgekozen eerlijke & natuurlijke producten.
  • Advies op maat.
  • Bestellingen boven de €95,00 binnen NL gratis verzending.
  • Snelle levering binnen heel Europa.
  • Zorgvuldig uitgekozen eerlijke & natuurlijke producten.
  • Advies op maat.
  • Bestellingen boven de €95,00 binnen NL gratis verzending.

De Groene linde etherische olie Cederhout

€ 8,30
incl. btw, excl. levering
Levertijd: 2-5 dag(en)

Beschrijving

De Groene Linde Cerderhout olie


Latijns naam: Juniperus virginiana
Land van herkomst: USA
Winning: Stoomdistillatie


Ceder staat bekend om zijn kracht en vreedzame heerschappij. De Ceder help je om te aarden en in balans te komen. Hij zet jezelf met beide benen op de grond waardoor het makkelijker wordt om het leven te accepteren zoals het is. De Ceder geeft bescherming aan degene die gevoelig zijn voor de dagelijkse 'hardheid'. Het helpt je mentaal te stabiliseren en kalmeren.


Tijdens drukke tijden zal de Ceder verzachtend en zuiverend werken en de sfeer weer in harmonie brengen. Zijn aangename geur trekt liefde en gezelligheid aan en hierdoor wordt aandacht en begrip voor elkaars gedachten en wensen gestimuleerd. Hierdoor helpt de olie om evenwicht in stress situaties te brengen.


Voeg Ceder toe aan een blend die bedoeld is om je ruimte te reinigen. Net als Salie wordt Ceder gebrand tijdens ceremoniële smudge sessies. Ceder helpt je tijdens meditaties of gebedswerk. Ceder verdiept je spirituele handelingen en rituelen. Het gebruik van Ceder kan je met een intentie inzetten om de 'Law of attraction' te bekrachtigen.


Ceder kan worden ingezet om vrijer te ademen en ondersteunt de luchtwegen. De olie draagt bij aan behoud van gezonde luchtwegen. Ceder olie draagt bij aan een normale werking van de spieren en het behoud van soepele gewrichten en gezond kraakbeen.
Bij het vervaardigen van je eigen crème levert deze olie een bijdrage aan het gezond houden van de huid.


Niet gebruiken bij kinderen, zwangere vrouwen en bij het geven van borstvoeding. Ceder is abortief en neurotoxisch. Kan in sommige gevallen huidirritatie veroorzaken, zeker als de olie puur op de huid wordt aangebracht. Het is bij alle etherische oliën beter om deze aan te lengen met een basis olie voor het gebruik op de huid.


Inhoud 10 ML