• Snelle levering binnen heel Europa.
  • Zorgvuldig uitgekozen eerlijke & natuurlijke producten.
  • Advies op maat.
  • Bestellingen boven de €95,00 binnen NL gratis verzending.
  • Snelle levering binnen heel Europa.
  • Zorgvuldig uitgekozen eerlijke & natuurlijke producten.
  • Advies op maat.
  • Bestellingen boven de €95,00 binnen NL gratis verzending.

Compleet eerste zadelconsult €100,00

Dit consult bestaat uit een anamnese en het opmeten van het paard. Inclusief een zadelcheck waarbij we ook de ligging van de singel en eventuele pad/dekje meenemen. En op locatie toelaatbare aanpassingen aan het zadel, wisselen kopijzer en aanpassen / opvullen van de wolvulling.

Zadeladvies-pasconsult €90,00

Dit consult bestaat uit een anamnese en het opmeten van het paard, advies, zadelcheck en het passen/testen van een nieuw zadel. Aanpassingen/opvullen zitten niet bij dit consult in begrepen.

Indien je een EDIX zadel aanschaft komen de kosten voor een consult te vervallen.

Vervolg consult binnen 1 jaar €85,00

Dit betreft een volledig controle- zadelpasconsult. Inclusief eventuele aanpassingen en het opvullen van de wol vulling.

Is het vervolg consult na langer dan een jaar gepland dan wordt het tarief van een eerste zadelconsult gehanteerd.


Het annuleren van een reeds gemaakte afspraak dien je minimaal 24 uur van te voren door te geven, anders zijn wij genoodzaakt toch consult kosten in rekening te brengen. Is er een onverhoopte situatie die zich voordoet of ziekte van de ruiter/paard neem dan z.s.m. contact met ons op dan kijken we samen naar een passende oplossing,

Voorrijkosten worden berekend van 1448 DX Purmerend en bedragen € 1,15 per kilometer. (er wordt altijd een enkele reis berekend) Bij meerdere paarden op 1 locatie kunnen de voorrijkosten onderling worden gedeeld.

Bij aanschaf van een nieuw zadel zit het afpassen (afleveren/op maat maken) van het zadel bij de prijs inbegrepen. De voorrijkosten worden per bezoek in rekening gebracht. Het pas/meetconsult wordt apart berekend maar deze komen te vervallen bij eventuele aankoop van het zadel.