• Snelle levering binnen heel Europa.
  • Zorgvuldig uitgekozen eerlijke & natuurlijke producten.
  • Advies op maat.
  • Bestellingen boven de €95,00 binnen NL gratis verzending.
  • Snelle levering binnen heel Europa.
  • Zorgvuldig uitgekozen eerlijke & natuurlijke producten.
  • Advies op maat.
  • Bestellingen boven de €95,00 binnen NL gratis verzending.

Onze missie

Equushape is ontstaan vanuit onze grote liefde en passie voor paarden die we beide al van jongs af aan hebben. Daarnaast houden wij ons allebei al jaren bezig met zelfontwikkeling en spiritualiteit.

Zelf hebben we 2 prachtige merries in onze crew genaamd Maali & Noya. Ze leven in een kleine kudde met veel ruimte op een paddock paradise. Ze hebben uiteraard een groot aandeel in Equushape ♡

We zijn begonnen met Equushape als zadelpasservice met een holistische blik en veel aandacht voor het paardenwelzijn. De zadelpasservice blijft zeker gewoon bestaan maar dan wel in een andere vorm. We willen ons nu voornamelijk gaan richten op het in balans brengen van lichaam en geest, als ook het verwerken van trauma's. We behandelen zowel paarden als mensen. Daarbij horen natuurlijk ook de nodige opleidingen. Sanne is bezig met de Guasha therapeut opleiding aan de Human & Horse Academy en zal dit medio september '24 afronden. Djune-Ann is naast een cursus Biotensor meting, bezig met het behalen van haar Reiki Master.

Samen hebben we een hoop mooie dromen. We brainstormen veel, en door alles op te schrijven en ons in te lezen gaan we dit pad op onze eigen wijze bewandelen! Onze missie is dan ook om de (paarden)wereld een stukje mooier te maken dan hij al is. Omgaan en leven met onze paarden op een respectvolle, natuurlijke, duurzame en vriendelijke manier waarbij ook de mentale en fysieke gezondheid van zowel mens als paard een grote rol spelen. We zijn onze weg aan het bewandelen naar een leuke community waarbij we onze aandacht willen vestigen op gezondheid, welzijn, natuur, verbinding en voeding door middel van een holistische benadering. En al onze dromen delen we graag met jullie!

In de Equushop vind je een aantal fijne en eerlijke producten die perfect op aansluiten op onze visie. Ons doel is geen grote webshop, maar een zorgvuldig samengesteld assortiment waar over is nagedacht. Alle producten hebben we zelf getest en zijn puur en zuiver. In onze shop vind je items die kunnen bijdragen aan je eigen welzijn en ontspanning maar we hebben ook een leuk assortiment voor paarden.

Equushape is voor iedereen met of zonder paard die volledig in z'n kracht wilt staan en alle niveaus met elkaar in balans wil brengen.

Liefs ♡

Sanne & Djune-Ann