• Snelle levering binnen heel Europa.
  • Zorgvuldig uitgekozen eerlijke & natuurlijke producten.
  • Advies op maat.
  • Bestellingen boven de €95,00 binnen NL gratis verzending.
  • Snelle levering binnen heel Europa.
  • Zorgvuldig uitgekozen eerlijke & natuurlijke producten.
  • Advies op maat.
  • Bestellingen boven de €95,00 binnen NL gratis verzending.

Ons team

Mijn naam is Djune-Ann, ik ben 38 jaar en heb een grote liefde voor paarden. Als kind ben ik opgegroeid op het platteland en samen met de natuur. Paardrijden was en is nog steeds mijn aller grootste passie. Daarom ben ik in 2004 een Hippische opleiding paardensport- en houderij begonnen in Drenthe.

Sinds 2015 ben ik actief als lifestyle coach en heb ik veel mensen op weg geholpen naar een gezondere & evenwichtigere levensstijl. Daarnaast ben ik al jaren een reis aan het maken in mijn persoonlijke ontwikkeling. Zo kwam ik er achter dat je eerst jezelf moet helen voordat je jezelf verder open kunt stellen voor het ontvangen van universele levensenergie, om uiteindelijk ook anderen te kunnen helpen. Ik ben mijn kennis gaan uitbreiden op diverse gebieden zoals een cursus Biotensor meting, Aromatherapie, én ik ben gestart met het behalen van mijn Reiki Master waarmee ik zowel paard als mens kan behandelen.

Ik heb nog veel meer dromen en ambities voor de toekomst om paard en mens meer in verbinding te brengen. Maar daarover later meer :)

Ik ben Sanne, 37 jaar en altijd een paardenmeisje geweest! Van jongs af aan heb ik altijd een grote passie en fascinatie gehad voor paarden en ben dan ook al jaren actief bezig met paarden. De afgelopen heb ik een grote interesse gehad voor zelfontwikkeling, holistische zorg en ben ik mijn pad gaan bewandelen. We zijn begonnen met Equushape als zadelpasservice met het paardenwelzijn voorop gesteld met als expertise de "lastige ruggen", daar sluit mijn holistische werkwijze en ook het kleine assortiment producten die we nu hebben goed op aan.

Mijn interesse ligt vooral bij het compleet maken van het totale plaatje, noem het balans ;-) van zowel mens als paard. Om samen onze levensstijl zo dicht mogelijk bij de natuur brengen. De afgelopen jaren heb ik aantal opleidingen/cursussen gedaan om mijn kennis te verbreden.

2018 Zadelpasser- Saddle-professional

2020 Paardensportmasseur - NHI-Equi

2022 Ruiterfitcoach - One Switch

2024 Cursus Aroma therapie

2024 Cursus Biotensor

2024 Guasha therapie voor paarden - Human & Horse academy

Onze belangrijkste crew members ♡

Maali & Noya van 8 en 2 jaar oud. Ze zijn beide Arabisch volbloed en we zijn dan ook groot liefhebber van het ras. In 2022 hebben wij ons eerste veulentje gefokt met de hengst Yanour Hayati daar is onze prachtige Noya uit voortgekomen, Ze leven samen in een kleine kudde op een paddock paradise waar ze heerlijk de vrijheid hebben en paard kunnen zijn. Maali is een ware spiegel en ze leert je om je slowdown knopje te gebruiken en in het moment te zijn. Noya is een enorm vriendelijke clown die overal voor in is! We delen op onze instagram pagina ook de dagelijkse avonturen.